Scherp maatwerk door professionals

Over ons

Specialist in het plaatsen van industriële isolatie, alu dakgoten en asbest verwijdering. Een selfmade familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.

30 +
jaar ervaring
12 +
vakmensen tot uw dienst

Nieuws

OVAM lanceert derde oproep voor gratis asbestverwijdering

De OVAM kondigt een nieuwe aanmeldingsperiode aan voor 1.200 extra landbouwbedrijven die kosteloos hun asbestdak kunnen laten verwijderen.

Diensten

Industriële & agro isolatie

Secure isolatie van uw agroloods of bedrijfspand is essentieel om een geschikt binnenklimaat te garanderen en interne processen optimaal te laten verlopen.

Meer
Industriële & agro isolatie

Aluminium dakgoten

Op zoek naar dakafwerking op maat? Aluminium dakgoten zijn roestvrij en verkleuren niet, en geven ook geen geur of smaak aan het water.

Meer
Aluminium dakgoten

Asbestverwijdering

Een specialist nodig in het verwijderen van asbesthoudende leien of golfplaten van het dak van uw bedrijfspand, loods of woning? Gallenco verzekert een vakkundig en veilig verloop.

Meer
Asbestverwijdering

Totaalrenovatie van hellende daken

Van het creëren van een veilige werf tot de nokafwerking, onze professionals zorgen voor een totaalrenovatie van uw dak die meteen rendeert.

Meer
Totaalrenovatie van hellende daken

Realisaties

01 /
Terneuzen

Golfplateninstallatie op hellend dak

Meer
Dranouter (Heuvelland)

PUR-isolatie en dakgoten voor runderenstal

Meer
Koksijde

Dakrenovatie voor paardenstal

Meer
Veurne

Verwijderen van asbest en plaatsen nieuwe isolatie

Meer
Harelbeke

Isolatie op maat afgewerkt met anticondensdoppen

Meer

Ontdek Dopop

Maak kennis met Dopop, een anticondensdop die ons team zelf heeft ontwikkeld en reeds 20 jaar gebruikt. Als specialist in het plaatsen van industriële isolatie en als selfmade familiebedrijf proberen wij bij elk isolatieproject het beste te voorzien voor onze klant. Onze Dopop-doppen zijn een resultaat van innovatief vakmanschap en een resultaat waar we bij Gallenco trots op zijn. Wil jij er bestellen? Dat kan hier!

Ga naar Dopop