Aluminium dakgoten

Naadloze aluminium dakgoten vormen een ideale oplossing om een waterafvoer zonder zorgen te voorzien. Deze vorm van dakafwerking kan tegen meer dan een stootje, en kan voor een strakke en moderne of een rustieke uitstraling zorgen. Alu goten zijn een uitstekende keuze bij zowel woningen, industriële panden als landbouwloodsen. Ze zijn beschikbaar in elke breedte, en zijn roestvrij en kleurvast. Onze vakmensen zorgen alvast voor secuur maatwerk bij elke job.

Duurzaam en ijzersterk

Aluminium is tevens erg duurzaam en corrosiebestendig, licht maar ook ijzersterk en heeft amper onderhoud nodig. We spreken dus van een solide oplossing voor lange termijn. Het is overigens volledig geur- en smaakloos, dus regenwater kan meteen hergebruikt worden.

Alu dakgoten zijn smaakloos en geurloos, zodat u regenwater meteen kan hergebruiken.

Geen kans op lekkage

Met onze eigen gootmachine kunnen we de volledige lengte van de goot in 1 keer produceren. Het grote voordeel van zo’n naadloze alu dakgoten is dat de kans op lekkage helemaal naar nul wordt herleid. Op die manier kan water vlot naar de afvoer lopen. We garanderen hier een piekfijne afwerking en gebruiken grondstoffen van de beste kwaliteit.

Onze professionals walsen de aluminiumrollen in de juiste vorm op de werf, waarna ze dichtgemaakt worden met speciale kopstukken. Daarna worden verzinkte en warm geplastificeerde haken of gootbeugels aangebracht. Montage kan via binnen- of buitenbeugels gebeuren, en is volledig naar eigen voorkeur. Bij Gallenco zorgen we tevens voor roestvrije INOX-schroeven om het geheel af te werken.

Roestvrij en diverse kleurenopties

Ten slotte heeft u met aluminium ook verschillende kleurenopties, waarbij u kunt opteren voor een monochroom uitzicht of eerder een brede waaier aan diverse kleuren. Door het roestvrije en kleurvaste karakter blijft de hele dakgoot er lange tijd zo goed als nieuw uitzien.

Alu dakgoten hebben dus heel wat voordelen. We raden dit materiaal aan voor wie op zoek is naar goot die roestvrij is, langdurig meegaat, geen geur of smaak afgeeft en beschikbaar is in verschillende kleuren. Opties genoeg om te zorgen voor de juiste aluminium dakgoot die past bij het uitzicht van uw gebouw.