Over ons

Specialist in isolatie en alu dakgoten

Bij Gallenco specialiseren we ons sinds 1990 in de kunst van het industrieel en agro isoleren. Daarnaast bouwden we ook heel wat expertise op in het leveren en plaatsen van aluminium dakgoten, volledig op maat. We beperkten ons niet tot de landsgrenzen, maar voeren ook opdrachten uit in Duitsland, Nederland en Frankrijk.

Nieuwe thuisbasis van Gallenco in Nieuwpoort

In 2010 verlegden we onze thuisbasis naar een loods van 3000 m2  in Nieuwpoort. Daar verzamelen zich onze enthousiaste vakmannen elke ochtend vooraleer ze de baan op gaan. Op het eind van de dag komt iedereen dan opnieuw samen in de loods voor een round-up van de werkdag. Samenhorigheid dragen we bij Gallenco heel hoog in het vaandel.

Techniekers met oog voor detail

Daarnaast hebben onze getrainde techniekers altijd oog voor detail en garanderen we een kwalitatief resultaat bij elke opdracht en elk project. Zo is een optimale isolatie cruciaal in ruimtes waar de temperatuur constant moet blijven en moet asbest verwijdering aan de juiste veiligheidsmaatregelen voldoen. Dit vergt niet alleen de nodige vakkennis, maar vooral ook een feeling voor verfijnde afwerking tot in alle hoeken en kanten.

Gallenco durft te innoveren

We zochten naar een oplossing om elke vorm van condens te elimineren tijdens het plaatsen van isolatie en vonden daarvoor geen geschikt product op de markt. Dus zorgden we zelf voor een tool en gebruiken nu standaard onze anticondensdoppen ter afwerking. Deze gebruiksvriendelijke doppen herleiden de kans op een luchtbrug mee naar een absoluut minimum. Een innovatie die heel duidelijk z'n vruchten afwerpt en waar we zeer trots op zijn.

Eigen opleidingsruimte

Daarnaast hebben we er ook voor gezorgd dat iedere nieuwe werknemer een goede en complete begeleiding kan krijgen bij Gallenco. In onze eigen opleidingsruimte kunnen ze met alle middelen aan de slag om zo in sneltempo uit te kunnen groeien tot een echte Gallenco-vakman.