Dakrenovatie voor paardenstal

Koksijde

Veilig asbest verwijderen

In het pittoreske Koksijde voerden wij onlangs een renovatie uit aan een paardenstal. De eerste stap was het veilig verwijderen van de asbestgolfplaten van het dak. Veiligheid staat bij ons altijd voorop, en we zijn trots om te kunnen zeggen dat we deze taak met de grootste zorg hebben uitgevoerd.

Daarna hebben we de versleten en rotte balken vervangen door nieuwe balken. Zo konden we een solide basis creëren voor de verdere renovatie van de paardenstal.

Optimale temperatuur door geschikte isolatie

We kozen voor geïsoleerde sandwichpanelen in een elegant antraciet kleur. Deze panelen zorgen niet alleen voor een strakke uitstraling, maar bieden ook optimale isolatie om de temperatuur in de stal op peil te houden. Zo kunnen de paarden zich te allen tijde in een prettige omgeving begeven.

Naadloze dakgoten

Om het geheel af te maken, hebben we ook aluminium naadloze dakgoten geïnstalleerd. Niet alleen zijn deze goten functioneel en duurzaam, maar ze passen ook perfect bij de kleur van de dakbedekking en voegen een esthetisch element toe aan het geheel.

Lichtstraten in de middengang

Om voldoende natuurlijk licht binnen te laten stromen, hebben we in de middengang lichtstraten geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een knappe lichtverdeling, maar zorgt er ook voor dat de stal een aangename en heldere omgeving is voor de paarden.