Graanloods krijgt asbestvrije update

Veurne

Bij een graanloods in Veurne hebben wij als ervaren dakdekkers op een professionele en betrouwbare manier gezorgd voor een vernieuwde en asbestvrije uitstraling. Zo hebben we eerst op de correcte manier volgens de voorgeschreven wetgeving asbest verwijderd en daarna mooie en duurzame eco 30 sandwichpanelen in een antracietkleur met HP-coating geplaatst.

Stevig Douglas hout

Een van de voordelen van het werken met Douglas hout, is dat het uiterst sterk, recht en stabiel is. Daarnaast is Douglas hout ook heel eenvoudig machinaal te verwerken. Dit komt goed van pas bij het vervangen van de balken in deze graanloods. De oude balken zijn vervangen door nieuwe Douglas-balken voor extra stevigheid en stabiliteit.

Buitenbeugels bevestigd met inox

Om het geheel af te maken, hebben we ook nog eens aluminium naadloze dakgoten geplaatst met buitenbeugels die aan de dakplaat zijn bevestigd met inox-bevestigingen. Dit zorgt voor een mooie en strakke afwerking die past bij de duurzame uitstraling van de graanloods.

Bij deze graanloods hebben wij wederom ons vakmanschap en onze ervaring kunnen inzetten om te zorgen voor een duurzame en veilige oplossing voor de eigenaar van deze loods. Wij zijn trots op het resultaat en hebben met veel plezier aan dit project gewerkt.