Asbestverwijdering en verbeterde dakbedekking

Puurs-Sint-Amands

In Puurs-Sint-Amands kregen wij de verantwoordelijkheid om een hangaar nieuw leven in te blazen. Onze eerste zorg was het vakkundig verwijderen van asbest in het dak, gevolgd door de installatie van zwarte golfplaten. Wat dit project echter onderscheidt, is onze keuze voor driewandige polycarbonaat platen, die een scala aan voordelen bieden.

Voordelen van driewandige polycarbonaat platen

Deze platen bieden niet alleen superieure isolatie in vergelijking met massieve enkelwandige platen, maar ze zijn ook de beste optie voor lichtdoorlatende stroken in gegolfde daken, met een indrukwekkende lichttransmissie van 80%.

Bovendien zijn ze voorzien van een UV-beschermende toplaag, waardoor ze niet verkleuren of verbranden. Maar dat is nog niet alles; deze platen zijn uitzonderlijk sterk en slagvast, tot wel 250 keer sterker dan glas.

Complete dakvernieuwing

Als kers op de taart hebben we aluminium naadloze dakgoten geplaatst, samen met de afvoeren. Deze keuze draagt niet alleen bij aan de esthetische uitstraling van het project, maar zorgt ook voor een duurzame en efficiënte dakafvoer. Onze inzet voor kwaliteit en innovatie komt tot uiting in elk aspect van deze geslaagde renovatie.