Hoogwaardige isolatie met elegante afwerking

Diksmuide

In deze realisatie te Diksmuide mochten wij een gloednieuwe loods onder handen nemen, waarbij we hebben gezorgd voor isolatie van topkwaliteit in de graanloods, machineloods en het spuitlokaal.

Afwerkhoeken op maat gemaakt

We legden zoals steeds de lat hoog voor onszelf om te zorgen voor een geslaagde afwerking, met op maat gemaakte afwerkhoeken in witgelakt plooiwerk. Deze bieden een mooie en elegante uitstraling aan de lichtstraten. Bovendien hebben we de kopse zijden geïsoleerd en afgewerkt met dezelfde witgelakte plooiwerktechniek voor een uniforme en verfijnde look.

Optimale ventilatie en afvoer

In de nok van de loods hebben we een op maat gemaakt ventilatierooster geplaatst, uitgevoerd in een nette witte kleur. Dit rooster zorgt voor een efficiënte luchtcirculatie en ventilatie binnen de loods, waardoor optimale omstandigheden worden gecreëerd voor verschillende toepassingen.

Langs de buitenkant van de loods hebben we aluminium naadloze dakgoten geïnstalleerd, in een elegante zwarte kleur. Zowel de afvoeren als de bochten zijn naadloos en van aluminium, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook bijdraagt aan de esthetische uitstraling van het gehele project.