Nieuwe alu-dakgoten voor beschermd gebouw

Bulskampveld (Hertsberge)

Voor deze opdracht op een unieke locatie, het Bulskampveld in Hertsberge, plaatsten we nieuwe aluminium dakgoten en afvoerbuizen als dakafwerking van een beschermd gebouw.

Roestvrije en kleurvaste aluminium dakgoten

Kiezen voor alu-goten is kiezen voor betrouwbaarheid. Deze dakgoten zijn beschikbaar in elke breedte, corrosievrij en zijn kleurvast. We opteerden voor een warmbruine kleur die past bij de herfstkleuren van de bakstenen gevel.

Gebruik van eigen gootmachine

Met onze eigen gootmachine kunnen we ervoor zorgen dat de volledige lengte van de goten in één keer ter plaatse kan geproduceerd worden. De goten plaatsten we daarna naadloos met warm gegalvaniseerde en warm geplastificeerde buitenbeugels, plus roestvrije INOX-schroeven als afwerking. Mogelijke lekkage wordt op die manier vermeden.

De dakgoten werden afgewerkt met warm gegalvaniseerde, warm geplastificeerde buitenbeugels en roestvrije INOX-schroeven.

Verstevigde onderkant van de afvoerbuizen

Tot slot brachten we ook de afvoerbuizen aan met onderaan een versterkte gietijzeren ondereinde in een zwarte kleur. Dit zorgt voor de nodige stevigheid en bescherming van het meest kwetsbare onderdeel van de regenpijp. Dit wordt soms ook wel de Fonte buis genoemd.