Isolatie op maat afgewerkt met anticondensdoppen

Harelbeke

Voor dit natuursteenbedrijf te Harelbeke plaatsten we de isomo-isolatiepanelen ter bescherming van de goederen en producten in de loods. Bij elke realisatie zorgen we trouwens voor de nodige afwerking van de isolatie door het plaatsen van anticondensdoppen. Een must voor 100% geslaagde isolatie.

XPS-isolatie: licht en vochtwerend

Isolatie van geëxtrudeerd polystyreen, of XPS-isolatieplaten, hebben een gesloten cellenstructuur en zijn te verkrijgen in verschillende druksterktes. Dit maakt ze een handig materiaal voor diverse toepassingen.

In deze hangar kozen we voor isolatiepanelen van 10 centimeter dikte. XPS is vochtwerend, licht van gewicht en kan gemakkelijk versneden worden. Daarnaast is het materiaal ook volledig recycleerbaar achteraf.

XPS-isolatie bevat heel wat voordelen. Zo is het bestand tegen schimmels en enorm gebruiksvriendelijk.

Innovatieve anticondensdoppen

Bij Gallenco denken we altijd een stap verder. Om te zorgen dat de geïsoleerde ruimtes volledig condens- en vochtvrij blijven, ontwikkelden we onze eigen anticondensdoppen. Een gebruiksvriendelijk, maar broodnodig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat elke mogelijkheid tot een koudebrug vermeden wordt.