PUR-isolatie en dakgoten voor runderenstal

Dranouter (Heuvelland)

Het team van Gallenco heeft ervaring met heel wat diverse projecten. Zo plaatsten we onder meer de geschikte isolatie en dakgoten voor een runderenstal in Dranouter in hartje Heuvelland. Secuur werk is hier een absolute vereiste om zo een goed stalklimaat te kunnen voorzien voor de dieren.

Stevige en duurzame PUR-isolatie

Qua isolatie werd geopteerd voor polyurethaanisolatie, kortweg PUR-isolatie, in een strogelig paillekleur. PUR-isolatie is stevig en duurzaam, en is verkrijgbaar in verschillende vormen, groottes en diktes.

Polyurethaan is stevig en duurzaam, een ideale isolatiestof voor het dak van uw stal, woning of pand.

Klimaat in de stal regelen

Met de juiste isolatieplaten kun je het klimaat in dierenstallen gepast gaan regelen. Dit geldt zowel voor runderen en varkens, maar ook pluimvee en lamastallen. Warmteverlies bij koud weer blijft op die manier beperkt en hoge temperaturen worden vermeden tijdens de warmere dagen.

Naadloze alu-dakgoten in warm antracietkleur

Onze vakmannen zorgen ervoor dat de aluminium dakgoten naadloos geplaatst worden. Zonder de lasnaden krijg je een modern en strak geheel waarbij er ook geen kans is op lekkage. Alu-goten zijn duurzaam en corrosiebestendig, terwijl de antracietkleur een iets warmere uitstraling heeft dan zuiver zwart.

Fijne afwerking voor een geslaagde realisatie

Een realisatie is natuurlijk pas echt geslaagd wanneer de afwerking tot in de kleinste details is uitgevoerd. Zo plaatsten we ook grijze plaatjes tussen de spant en de houten balken. Deze werden op maat uitgesneden zodat ongewenste vogelnesten vermeden worden in de stal.