Deadlines voor premies komen dichterbij!

Premies

Eindtermijn van 31/12 komt dichterbij

Ben je van plan om asbest te verwijderen en wens je nog gebruikt te maken van een overheidspremie? Dan zijn de volgende weken het moment om actie te ondernemen, want de deadline voor het aanvragen van een premie nadert snel: 31/12/2023!

Verwijderen van asbest & plaatsen van nieuwe zonnepanelen

Netbeheerder Fluvius biedt een aantrekkelijke premie aan voor de sanering van asbestdaken in combinatie met het plaatsen van nieuwe zonnepanelen. Dit initiatief is bedoeld om duurzame investeringen te stimuleren en tegelijkertijd de verwijdering van schadelijk asbestmateriaal te bevorderen.

Cruciaal is dat je minstens 10% van je dak zult bedekken met nieuwe zonnepanelen.

Laatste kans op de verhoogde isolatiepremie

Van plan om isolatie te plaatsen en terwijl ook asbesthoudende platen te verwijderen? Grijp nu nog de kans op een verhoogde premie. Ook deze kan tot eind 2023 aangevraagd worden.

Cruciaal is dat je isoleert met een minimum Rd-waarde van 4,5 m² K/W. Dit komt min of meer overeen met een isolatiedikte van 10 centimeter.

Haast je voor een offerte

De deadline voor het aanvragen van deze interessante premie komt razendsnel dichterbij. Dit is een geweldige kans om te investeren in duurzaamheid en tegelijkertijd bij te dragen aan een veiligere omgeving door asbestverwijdering. Aarzel niet en grijp deze kans.