Werk jouw isolatie af met anti-condensdoppen

Beschermen van oogst en gestalde dieren

Zorgen voor complete isolatie

Gallenco produceert zelf hoogwaardige isolatiebevestigingen: inox schroeven in diverse maten. Nadat we vakkundig de isolatie geplaatst hebben in jouw stal of industriële loods, zorgen de anti-condensdoppen ervoor dat zelfs de kleinste druppels geweerd worden uit de ruimte.

Hou je oogst intact

Agro isolatie vormt een cruciaal onderdeel van jouw werking. Een slechte of aangetaste oogst kan namelijk grote financiële gevolgen hebben. Met onze anti-condensdoppen zorgen de vakmannen van Gallenco ervoor dat er geen regendruppels of condensvocht naar beneden valt uit het dak. Dit zowel in koude als warme periodes van het jaar.

Ziektes vermijden

Naast het beschermen van jouw oogst, kunnen de isolerende schroeven ook dienen om jouw vee of andere landbouwdieren te behouden van ziektes. Met een uitstekende en complete isolatie behoud je een constant binnenklimaat en een goede levensstandaard voor de gestalde dieren.

Wanneer vocht bv. periodiek zou neerdalen over jouw pluimvee, zullen ze sneller onderkoeld raken en stijgt het uitvalspercentage. Reken op Gallenco voor een betrouwbare industriële isolatie!