Naadloze aluminium dakgoten

Gallenco specialiseert zich in eindeloze en naadloze aluminium dakgoten.

De naadloze alu-goten, te verkrijgen in verschillende breedtes, worden als aluminiumrollen op de werf in de juiste vorm gewalst. Ze worden dichtgemaakt met speciale kopstukken, die er koud worden aangelast. Gallenco maakt gebruik van warm verzinkte en warm geplastificeerde haken of gootbeugels. De goten zijn te verkrijgen in meerdere kleuren en maken daardoor mooie kleurencombinaties op een gebouw of woning mogelijk, alsook zijn ze kleurvast en roestvrij. Men kan kiezen tussen binnen-of buitenbeugels voor de montage, het ene zal een eerder strak karakter tonen, het ander meer rustiek. Ook maken wij er een punt van om te werken met roestvrije schroeven.

Het grote voordeel van de alu-dakgoten is dat ze gemonteerd worden zonder naden. Hierdoor zal het water ook mooi aflopen naar de afvoer. Duurzaam en volledig waterdicht aluminium voor naad- en voegenloze goten op maat is door vele van onze klanten fel beheerd. Het is en blijft een solide oplossing op lange termijn. Ook hier hebben we voor kwaliteit gekozen en zijn we uitgegroeid tot één van de grootste marktspelers. Aluminium is een licht maar ijzersterk metaal. Het onderhoud van deze dakgoten is dan ook miniem en blijft tijdloos.

Wij komen langs met een bestel- of vrachtwagen waarin een gootmachine zit. Uit de gootmachine wordt er in 1 keer de volledige lengte van de goot getrokken. Hierdoor hebben we geen naden, wat wil zeggen geen risico op lekken. Een mooie afwerking spreekt dan ook voor zich, dit kan gerealiseerd worden door het zeer goede materiaal die we hanteren maar ook door onze vakmensen, die elk werk in de puntjes afwerken.

Nog een groot voordeel: Naadloze alu-dakgoten zijn geur-en smaakloos. Dit zorgt ervoor dat het opgevangen regenwater onmiddellijk kan gebruikt worden in je gebouw of woning.